Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa pentru albaiulienii romano-catolici, cu ocazia Paștelui!

Written by on 19 April 2022

Cu ocazia sărbătorii Paștelui, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a ținut să transmită un mesaj pentru albaiulienii de confesiune romano-catolică.

”Cristos a înviat pentru fiecare dintre noi, indiferent de confesiune și de data în care sărbătorim acest adevăr pe care se fundamentează întreg creștinismul! A înviat și învie în fiecare zi în care alegem să îi urmăm exemplul de jertfă și iubire. Tuturor albaiulienilor care sărbătoresc duminică Învierea Domnului, le doresc un Paște binecuvântat! Bucuria, armonia, comuniunea, înțelepciunea, toate darurile acestei sărbători să vă umple sufletul și casa, și să rămână cu voi peste an! Paște fericit tuturor creștinilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din Alba Iulia! Cristos a înviat!”

https://fb.watch/cuiIxWD_ls/

The post Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa pentru albaiulienii romano-catolici, cu ocazia Paștelui! appeared first on albapesurse.

Cu ocazia sărbătorii Paștelui, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a ținut să transmită un mesaj pentru albaiulienii de confesiune romano-catolică. ”Cristos a înviat pentru fiecare dintre noi, indiferent de confesiune și de data în…
The post Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa pentru albaiulienii romano-catolici, cu ocazia Paștelui! appeared first on albapesurse.

Post-ul Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa pentru albaiulienii romano-catolici, cu ocazia Paștelui! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist