Maneaua electorală dedicată PSD, în interpretarea lui Nicolae Guță, a fost ștearsă de pe YouTube

Written by on 14 May 2019

Luni, 13 mai, la o zi după ce a fost uploadat pe YouTube, videoclipul manelei ”Victorie PSD” cântată de Nicolae Guță a fost șters de administratorul site-ului. Motivul acestei decizii îl constituie faptul că organizatorii festivalului Neversea care are loc la Mamaia au reclamat că în videoclip apar imagini de la evenimentul pe care îl organizează, acest lucru nefiind încuviințat în prealabil de aceștia. Deși videoclipul a fost îndepărtat de pe contul pe care a fost încărcat inițial, se pare că mai sunt alte conturi în care clipul poate fi vizionat.

Directorul de comunicare al festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat: „Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate.”

Post-ul Maneaua electorală dedicată PSD, în interpretarea lui Nicolae Guță, a fost ștearsă de pe YouTube apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist