Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj

Written by on 10 June 2022

La data de 9 iunie 2022, în jurul orei 20,20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii cu privire la un tânăr de 26 de ani, din comuna Valea Lungă.

Acesta a fost condamnat, de Judecătoria Mediaș, la executarea unei pedepse privative de libertate de un an și 3 luni închisoare, pentru conducere sub influența alcoolului.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

The post Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj appeared first on albapesurse.

La data de 9 iunie 2022, în jurul orei 20,20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii cu privire la un tânăr de 26 de…
The post Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist