Mai multe instituții de învățământ din județul Alba au organizat „Săptămâna lecturii”

Written by on 16 February 2022

În cadrul Școlii Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Cetatea de Baltă, Școala Gimnazială Tătârlaua și Școala Gimnazială Șona/Biia, Sânmiclăuș, se desfășoară un proiect numit: ,,Săptămâna lecturii”. Acesta este în parteneriat cu Centrul de Documentare și Informare.

Activitatea care a avut marți (15.02.2022) loc, a fost coordonată de către  consilierii educativi prof. Muntean Simona si prof. înv. primar Muntean Simona, împreună cu toate cadrele didactice (educatoare, învățătoare, profesori) și-au propus să le prezinte elevilor avantajele pe care ți le aduce cititul.

,,Astazi,la școala noastră, am sărbătorit această zi prin lectură, fapt pentru care mulțumesc pentru sprijin colegilor mei dascăli și îi felicit pentru activitățile realizate”, a declarat prof. cons. ed. Rocsana Aldea.

The post Mai multe instituții de învățământ din județul Alba au organizat „Săptămâna lecturii” appeared first on albapesurse.

În cadrul Școlii Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Cetatea de Baltă, Școala Gimnazială Tătârlaua și Școala Gimnazială Șona/Biia, Sânmiclăuș, se desfășoară un proiect numit: ,,Săptămâna lecturii”. Acesta este în parteneriat cu Centrul de Documentare și Informare….
The post Mai multe instituții de învățământ din județul Alba au organizat „Săptămâna lecturii” appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Mai multe instituții de învățământ din județul Alba au organizat „Săptămâna lecturii” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist