Lucrări de remediere a unui defect al conductei de alimentare cu apă potabilă Dn1000. Sute de familii vor rămâne fără apă la robinete

Written by on 27 May 2019

SC APA CTTA SA ALBA anunță că în data de 27.05.2019, între orele 8.00-18.00, va efecta lucrări de remediere a unui defect apărut la conducta de alimentare cu apă potabilă Dn1000, în zona traversării acesteia peste râul Sebeș.
Astfel, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru cosumatorii din localitatea Lancrăm, cât și pentru cei racordați direct la magistrală, în zona șoselei de centurș a municipiului Alba Iulia.
Pe parcursul lucrărilor pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți sa procedăm la purjarea apei
(spălari locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.
De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, parametrul turbiditate să sufere modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.
Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Post-ul Lucrări de remediere a unui defect al conductei de alimentare cu apă potabilă Dn1000. Sute de familii vor rămâne fără apă la robinete apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist