Lazăr Ioan Bogdan:”Cer public DEMISIA și plata ultimelor ILEGALITĂȚI din buzunarul propriu!”

Written by on 15 September 2020

COMUNICAT DE PRESĂ

Dacă a fost ilegal ce a făcut Primăria Alba Iulia, pe cale de consecință CINEVA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ! Așa ar fi într-un oraș european! Știu că manipulările funcționează mai bine decât bunul simț, dar nu și în orașul pe care ni-l dorim cu toții! În orașul nostru de după 27 Septembrie!

Pentru gestul imoral și profund ILEGAL de a ne pune pe noi pe toți să plătim pentru afișele electorale ale lui Paul Voicu, și eu cer demisia de urgență (era să spun de onoare) a actualului viceprimar!

În calitate de consilier local, solicit oficial Primăriei Alba Iulia să declare public cât au costat materialele publicitare și promovarea lor, iar suma să fie imputată actualului viceprimar. Și nu îi plângeți de milă. Pentru cei care nu cunosc, salariul lunar al acestuia poate acoperi cu siguranță costurile acestei ultime ILEGALITĂȚI! NIMENI în Alba Iulia nu are un salariu de 23.000 de lei/lună!! Da, ați citit bine: aproape 230 milioane de lei vechi/lună! Pentru ce???

Fii SMART! Fii parte a schimbării!

#www.schimbaalbaiulia.ro #noisuntemschimbarea #noisuntemalbaiulia

Lazăr Ioan Bogdan

Primarul noii generații!

Post-ul Lazăr Ioan Bogdan:”Cer public DEMISIA și plata ultimelor ILEGALITĂȚI din buzunarul propriu!” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist