Lapte expirat și cornuri de calitate îndoielnică, primite de copiii din școlile unei comune a județului Alba

Written by on 2 April 2019

Luni, 1 aprilie, fără a fi vreo păcăleală, primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu a făcut public faptul că de ceva vreme, copiii de la școlile din localitate primesc alimente (lapte, cornuri, mere, biscuiți) de calitate necorespunzătoare și chiar expirate.

”Când nesimțirea atinge cote alarmante! Sub stigmatul unor firme cu brand și a unor licitații trucate… Copiii noștri devin cobai… De săptămâni de zile, școlile noastre primesc lapte expirat și corn sau biscuiți tari ca betonul… mâine voi ”deranja” multă lume. Voi încerca să fac puțină lumină în această mafie…” a postat primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu.

Marți, 2 aprilie am luat legătura cu domnul Rusu care ne-a comunicat următoarele: ”Astăzi (n.r., 2 aprilie) a constituit o comisie de anchetă care va verifica toate aspectele referitoare la această problemă, de la producători și până la transportatorii care aduc produsele la școli. De mai bine de două săptămâni se aduc copiilor lapte expirat, cornuri și biscuiți tari ca betonul și mere stricate. Oricum produsele sunt de o calitate execrabilă, nu le-ar mânca nici mâța!”

Precizăm că am contactat telefonic de mai multe ori firma de lactate care produce laptele în cauză, pentru a primi o poziție oficială, dar din păcate nu ne-a răspuns nimeni la telefon nici de la biroul de relații cu presa și nici de la secretariat.

Vom reveni cu un nou material cu mai multe detalii despre această problemă miercuri, 3 aprilie.

Post-ul Lapte expirat și cornuri de calitate îndoielnică, primite de copiii din școlile unei comune a județului Alba apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist