La Sebeș se amenajează spațiile verzi pe artera principală din cartierul M. Kogălniceanu

Written by on 13 February 2019

Proiectul privind amenajarea spațiilor verzi aflate pe artera principală din cartierul Mihail Kogălniceanu, început în toamna anului 2018, va continua în această primăvară. Având în vedere condițiile meteorologice favorabile din aceste zile, se pregătesc spațiile verzi, SPAP Sebeș finalizează proiectul de realizare a sistemului de irigații, urmând a fi plantați și noi arbori.

Există vegetație crescută haotic, inestetică, care afectează firele de curent sau de telefonie, împiedică vizibilitatea indicatoarelor de circulație sau care a crescut peste zonele de rulare, împiedicând trecerea pietonilor pe trotuare, vegetație care necesită toaletare sau chiar înlăturare. Zona va fi curățată, urmând a fi plantați arbori de aceeași talie.

Vă reamintim că, în luna noiembrie, Clubul Rotary Alba Iulia și Sebeș, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeș, au contribuit la plantarea a 100 de platani în zonă. Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, mulțumește tuturor celor care s-au alăturat proiectului de extindere și modernizare a spațiilor verzi, inițiativa rămânând deschisă și pe parcursul anului 2019.

Post-ul La Sebeș se amenajează spațiile verzi pe artera principală din cartierul M. Kogălniceanu apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist