La Cugir începe recenzarea prin interviuri față în față!

Written by on 12 May 2022

Primăria Cugir anunță cetățenii orașului că din 16 mai începe o nouă etapă a recensământului populației și locuințelor: recenzarea prin interviuri față în față.

Cetățenii care nu se auto-recenzează online până la data de 15 mai ( singuri sau cu sprijinul recenzorilor ARA) vor fi intervievați în mod clasic, direct de către recenzorii care vor merge pe teren pentru colectarea datelor. Această nouă etapă a colectării datelor prin interviuri față în față, cu ajutorul tabletelor, se va desfășura până în data de 17 iulie 2022.

Pentru orașul Cugir a fost stabilit un număr de 24 de recenzori care au fost selectați și instruiți de către INS prin Direcția Regională de Statistică Alba. Acești recenzori interacționează direct cu populația care nu a putut (din diverse motive) să se auto-recenzeze, intervievând persoanele din locuințele alocate în sectorul de recensământ atribuit și înregistrând datele pentru toate locuințele, spațiile colective de locuit, gospodăriile și persoanele din sectorul de recensământ respectiv în chestionarul electronic de recensământ. Fiecare recenzor are obligația a prezenta legitimația cu însemnele recensământului (RPL2021).

Documentele pe care cetățenii trebuie să le pregătească sunt: – actele de identitate ale membrilor familiei – actele de studii ale membrilor familiei sau informații privind aceste date – suprafața locuintei și a fiecărei încăperi – anul construcției locuinței.

Toate informaţiile colectate vor fi utilizate doar în scopuri statistice și de cercetare științifică.

The post La Cugir începe recenzarea prin interviuri față în față! appeared first on albapesurse.

Primăria Cugir anunță cetățenii orașului că din 16 mai începe o nouă etapă a recensământului populației și locuințelor: recenzarea prin interviuri față în față. Cetățenii care nu se auto-recenzează online până la data de 15…
The post La Cugir începe recenzarea prin interviuri față în față! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul La Cugir începe recenzarea prin interviuri față în față! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist