Joi, 6 iunie, Nicu Alifantis va prezenta publicului spectacolul ”Memorabilia” la Târgul de Carte Alba Transilvana

Written by on 14 May 2019

În perioada 6-8 iunie 2019, Alba Iulia va găzdui cea de-a XII-a ediție a Târgului de Carte Alba Transilvana, eveniment cultural organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Ediția din acest an are în program, pentru iubitorii de carte și arte, multe surprize, la Alba Iulia fiind prezente în zilele târgului numeroase personalități de prim rang ale culturii și artei.

Pentru iubitorii de muzică bună, prima zi a târgului de carte vine cu o supriză inedită – proiectul ”Memorabilia” al muzicianului Nicu Alifantis.

”Memorabilia” este titlul turneului excepțional pe care Nicu Alifantis l-a gândit ca pe o călătorie emoționantă în muzica de teatru, muzică pe care a scris-o de-a lungul anilor pentru spectacolele unora dintre cei mai importanți regizori români.

Evenimentul va avea loc în data de 6 mai 2019, cu începere de la ora 19:00, la casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Spectacolul de aproape două ore, în care Nicu Alifantis alături de Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski și Adrian Flautistu de la FragileBand vor aduce în fața publicului din județul Alba muzica unora dintre cele mai îndrăgite spectacole de teatru din România, într-un sensibil omagiu adus teatrului românesc, este însoțit de lansarea unui BOX SET de colecție intitulat Nicu Alifantis – Memorabilia.

Albumul de colecție Memorabilia conține: Cartea muzicilor de colecție – galerie foto; Cartea muzicilor de teatru – Culise; Cartea discurilor – Credite; Discuri audio; Discuri video; Miniposter; cartoline de colecție cu schițe de décor și cu afișul spectacolului „A treisprezecea noapte”; replici ale unor bilete sau tichete de spectacol; un pachet de 9 suporți de pahare cu schițe de costume semnate de Corina Grămoșteanu și certificatul BOX SET-ului. Albumul de colecție va putea fi achiziționat la Târgul de Carte Alba Transilvana cu prilejul lansării și al spectacolului.

Evenimentul face parte din programul Târgului de Carte Alba Transilvana iar intrarea la spectacol ca și la toate celelalte evenimente ale târgului este liberă.

4 ANIMATIE CULTURALA/4.1 Târgul de cArte Alba Transilvana/Programul minimal 2017/Proiect de management 2017-2020
https://www.bjalba.ro/proiecte-de-management

Organizatori: Consiliul Județean Alba & Biblioteca Județeană Lucian Blaga

Post-ul Joi, 6 iunie, Nicu Alifantis va prezenta publicului spectacolul ”Memorabilia” la Târgul de Carte Alba Transilvana apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist