Jandarmi din ALBA au suspendat activitatea și au amendat două societăți

Written by on 14 February 2022

          În perioada 11- 13.02.2022 efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu“ Alba, au executat controale în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de  COVID-19. Astfel au fost controlate mai multe societăți de pe raza județului, două dintre acestea fiind sancționate contravențional cu câte o mie, respectiv două mii de lei pentru că au permis accesul în incintă unor persoane care nu dețineau certificat digital, respectiv au încălcat programul de funcționare. De asemenea, în cazul amândurora a fost aplicată și măsura complementară de suspendare a activității pentru cincisprezece zile, acestea fiind la a doua abatere în ultimele cincisprezece zile.

              În context pandemic, în perioada menționată s-au aplicat cincizeci și șapte de sancțiuni contravenționale însumând valoarea de șapte mii de lei. Menționăm faptul că aceste controale vor continua și în perioada următoare și recomandăm cetățenilor să respecte normele legale în vigoare.

 

The post Jandarmi din ALBA au suspendat activitatea și au amendat două societăți appeared first on albapesurse.

          În perioada 11- 13.02.2022 efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu“ Alba, au executat controale în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de  COVID-19. Astfel au fost controlate mai multe…
The post Jandarmi din ALBA au suspendat activitatea și au amendat două societăți appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Jandarmi din ALBA au suspendat activitatea și au amendat două societăți apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist