Ionuț Anghel, președintele USR Sebeș:” Dan Barna, cel mai competent membru USR pentru funcția de președinte al României”

Written by on 31 July 2019

Marți, 30 iulie, în cadrul emisiunii ”La ordinea zilei” de la Hit Fm Alba, 88,6 FM, singurul radio regional din județul Alba, au fost invitați președintele USR Sebeș, Ionuț Anghel și vicepreședintele USR Alba, Ionuț Horșa.

Unul dintre subiectele de actualitate politică discutate în acest interviu a fost candidatura președintelui Uniunii ”Salvați România”, Dan Barna la funcția de președinte al României.

”La congresul partidului, forul superior de conducere a USR a decis că, în conformitate cu statutul, candidatul la funcția de președinte al României se alege dintre membri care își depun candidatura. În cursă au intrat patru candidați: Mihai Goțiu, Dan Barna și alți doi colegi mai puțin cunoscuți. Congresul l-a desemnat pe Dan Barna ca fiind candidatul USR la funcția de președinte al României deoarece este cel mai competent membru dintre cei care au candidat. Filiala USR Alba l-a votat pe Dan Barna ca fiind candidat al partidului în cursa prezidențială după ce am făcut un sondaj intern, am luat pulsul colegilor din filiala județeană legat de candidații care s-au înscris în cursă. Noi, reprezentanții USR Alba a avut un fel de delegație din partea membrilor. Votul a fost totuși secret și fiecare și-a exprimat opțiunea. Dan Barna nu va fi doar candidatul USR la alegerile prezindențiale, ci va fi și candidatul alianței ”2020”, colegii de la PLUS l-au acceptat ca fiind și candidatul lor. Pe Dan Barna, colegii îl văd ca și pe aerul proaspăt din politica românească actuală.” a spus Ionuț Anghel, președintele USR Sebeș.

Post-ul Ionuț Anghel, președintele USR Sebeș:” Dan Barna, cel mai competent membru USR pentru funcția de președinte al României” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist