HomeStiri AlbaIon Iosif Josan, primarul din Vinț, prezent la alegerea conducerii organizației PSD...

Ion Iosif Josan, primarul din Vinț, prezent la alegerea conducerii organizației PSD Vințu de Jos

Date:

Liderii PSD Alba s-au întrunit pentru alegerea noului birou de conducere al organizației PSD Vințu de Jos. Primarul comunei Vințu de Jos, Ion Iosif Josan, ales din partea Partidului Verde, a devenit un mare susținător al PSD, cel mai probabil după ce a văzut cum se dezvoltă comuna cu bani veniți de la guvern dar și din fonduri europene.
Liderii din organizația județeană și membrii PSD din comună s-au întâlnit pentru a valida noul birou local al PSD.
Vințu de Jos este si una dintre cele mai mari comune ale judetului Alba iar președintele organizației va fi Florin Pâclișan.
„O comună mare, importantă în economia județului, aici în Vinț, cu sprijin guvernamental, sunt în implementare mai multe investiții în infrastructură, iar sprijinul de la Guvern nu se oprește aici. Mai sunt și alte proiecte care au primit deja finanțare și care vor deveni realitate în anii următori. Felicitări noii echipe de conducere și mult succes în continuare!”, a declarat liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.
Cel mai probabil la următoarele alegeri primarul din Vințu de Jos va candida din partea social-democraţilor.

Post-ul Ion Iosif Josan, primarul din Vinț, prezent la alegerea conducerii organizației PSD Vințu de Jos apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img