Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Să ne ferească Dumnezeu să ajungă vreodată PSD Alba la putere, că ne-am dat dracu!!!”

Written by on 3 May 2019

În cadrul conferinței de presă săptămânale a ALDE Alba, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice, Ioan Lazăr, a ținut din nou să facă niște declarații spumoase la adresa ”colegilor” de coaliție din PSD Alba.

”Vedeți cât de mult țin la colegii de guvernare din PSD Alba care din păcate uită că sunt la guvernare cu ALDE. Au nevoie de ALDE și sunt colegi cu noi doar când au nevoie de voturi, atât la nivel local cât și, uneori la nivel național. Cei din PSD Alba cred că totul li se cuvine numai lor, că fără ei județul se duce naibii, totul li se datorează numai lor, șefii de deconcentrate trebuie să vină la ei să pupe mâna șefului… Să ne ferească Dumnezeu să ajungă vreodată PSD Alba (Dîrzu, Murg, Dărămuș) la putere, că ne-am dat dracu!!! De la Ioan Rus încoace, PSD Alba, nu a mai avut un lider…” a spus Ioan Lazăr.

Post-ul Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Să ne ferească Dumnezeu să ajungă vreodată PSD Alba la putere, că ne-am dat dracu!!!” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist