Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Există foarte puține localități din județul Alba unde alianța PSD+ALDE funcționează…”

Written by on 19 April 2019

Vineri, la ora 12 a avut loc conferința de presă săptămânală a ALDE, filiala Alba susținută de președintele Ioan Lazăr.

Un subiect al acestei conferințe s-a referit la o situație ciudată care are loc în comuna Lupșa unde primarul PSD nu se înțelege deloc bine cu viceprimarul ALDE.

”Viceprimarul ALDE al comunei Lupșa, Radu Penciu este supus la presiuni de primarul comunei (n.r. Dănuț Vasile Bârzan) și echipa PSD de acolo. Domnul Penciu nu primește nicio atribuție de serviciu din partea primarului. Sper că după 26 mai, primarul va primi tot ce merită după tot ce a făcut și tot ce întreprinde împotriva aliatului Radu Penciu… FSN din Lupșa (PD+PSD) l-au suspendat o vreme de domnul Penciu care a revenit ulterior în funcție. Există foarte puține localități din județul Alba unde alianța PSD+ALDE funcționează, doar acolo unde relațiile private între aleși sunt bune, în rest ceilalți se poartă așa fiindcă așa primesc dispoziții de la conducerea PSD Alba…” a declarat Ioan Lazăr.

Post-ul Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Există foarte puține localități din județul Alba unde alianța PSD+ALDE funcționează…” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist