Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Colegii de la guvernare din PSD Alba nu ne-au invitat și nu ne invită niciodată la vizitele pe care membri ai guvernului le fac în județul nostru!”

Written by on 10 May 2019

Vineri, 10 mai, în cadrul conferinței de presă săptămânale a ALDE Alba, președintele acestei formațiuni politice, Ioan Lazăr a fost întrebat de către un jurnalist de ce a lipsit la vizita pe care premierul Viorica Dăncilă a efectuat-o joi, 9 mai, în Alba Iulia.

”Colegii de la guvernare, din PSD Alba nu ne-au invitat și nu ne invită niciodată la vizitele pe care membri ai guvernului le fac în județul nostru. Nu îmi plac și refuz să particip la tăieri de panglici sau alte inaugurări. Nu e meritul meu să mă vadă oamenii acolo. Acolo unde cred că e nevoie de mine ca și lider de partid mă voi duce, dar așa… Cei din PSD Alba nu apreciază că sunt alături de ALDE la guvernare…”

Post-ul Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Colegii de la guvernare din PSD Alba nu ne-au invitat și nu ne invită niciodată la vizitele pe care membri ai guvernului le fac în județul nostru!” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist