Ioan Dîrzu:”Am solicitat activarea Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene pentru depăgubirea cetățenilor afectați de inundațiile din județul Alba”

Written by on 10 June 2019

În cadrul unei postări făcută pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu a anunțat declanșarea procedurilor de accesare a fondurilor pentru despăgubirea cetățenilor afectați de inundațiile care au lovit recent județul Alba.

”În calitate de deputat de Alba, am solicitat ministrului Afacerilor Interne activarea Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene pentru depăgubirea cetățenilor afectați de inundațiile din județul Alba, repararea sistemelor de comunicații și infrastructură rutieră.

Voi discuta cu ministrul Transporturilor pentru a crea un plan de construire de noi diguri care să oprească inundarea localităților. Voi avea discuții și cu ministrul Apelor și Pădurilor pentru a porni un plan național de reîmpădurire care să evite vărsarea necontrolată a apelor.

Sunt alături de toți cetățenii județului Alba și fac tot ce este posibil să prevenim astfel de catastrofe pe viitor.

Vă rog să primiți gândurile mele bune și mulțumirile către autoritățile care au minimalizat dezastrul produs de ape!” a scris Ioan Dîrzu.

Post-ul Ioan Dîrzu:”Am solicitat activarea Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene pentru depăgubirea cetățenilor afectați de inundațiile din județul Alba” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist