Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: ”Unele firme care se ocupă de construcția de autostrăzi nu sunt foarte serioase!”

Written by on 2 August 2019

Invitat fiind la emisiunea ”La ordinea zilei” de la Hit Fm Alba, 88,6 FM, singurul radio regional din județul Alba, Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba a făcut referiri la situația autostrăzii Sebeș-Turda, un obiectiv de infrastructură extrem de important pentru dezvoltarea județului Alba și a țării.

”Se spune că tronsonul care ne privește pe noi, zona în care ne aflăm (n.r. Sebeș-Alba Iulia) va fi dat în folosință în acest an cu o bretea de urcare și de coborâre pe autostradă, diferența celor 24 de km de bretele urmând să fie făcute anul viitor. Problema mai spinoasă este tronsonul de la Alba Iulia spre Aiud unde firma responsabilă, doar acum s-a trezit să mobilizeze financiar, uman și tehnologic tot ceea ce au. Vreau să precizez! Orice lucrare efectuată de orice firmă, pe orice tronson de autostradă a fost plătită la timp! Dar din păcate, unele firme care se ocupă de construcția de autostrăzi nu sunt foarte serioase. În cadrul unei discuții private pe acest subiect, premierul Viorica Dăncilă a spus că va pune presiune extrem de mare pe Ministerul Transporturilor și pe cei care au câștigat licitațiile ca să își ducă la îndeplinire proiectele în timp util.” a declarat Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba.

Post-ul Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: ”Unele firme care se ocupă de construcția de autostrăzi nu sunt foarte serioase!” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist