AcasăStiri AlbaIoan Dîrzu: ”Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la...

Ioan Dîrzu: ”Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!”

Date:

Miercuri, 25 martie, depeutatul PSD de alba, Ioan Dîrzu a postat pe pagina sa de Facebook o doleanță personală și a partidului pe care îl reprezintă pentru guvernanți, în contextul epidemiei de Coronavirus.

”Foarte mulți români suferă în aceste momente din cauza crizei. Mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile năruite și un viitor deloc fericit în față. Ei nu trebuie lăsați singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, în timp ce alții se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei.

Este timpul să facem ordine! Impozitarea drastică a pensiilor speciale este prima măsură de bun-simț! Acei bani sunt mai utili azi pentru a cumpăra echipamente de protecție pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maximă urgență.

Voi merge până la capăt și vreau ca acest proiect să treacă cât mai repede prin Parlament. Pentru că solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci demonstrată prin fapte!” a scris Ioan Dîrzu.

Post-ul Ioan Dîrzu: ”Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stiri Harghita

Evenimete

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stirile HITFM

spot_img