Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, a aniversat în avans împlinirea unui secol de viață a maiorului în retragere Ioan Cerghedean

Written by on 16 June 2022

Veteranul de război, maiorul (rtr.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba, împlinește pe 16 iunie venerabila vârstă de 100 de ani, prilej cu care Jandarmeria Alba i-a făcut o surpriză, aniversându-l în avans.

Miercuri, 15.06.2022, Pr. militar Ursu Dorin din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, alături de efective ale Jandarmeriei Alba, au făcut o vizită la domiciliul veteranului de război Ioan Cerghedean în localitatea Galda de Jos, unde alături de familie, a fost aniversat și prețuit așa cum se cuvine să fie veteranii româniei.

Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de Jandarmi la Timișoara, iar în perioada 1942-1952 a fost cadru activ al trupelor de jandarmi. Pe perioada războiului a efectuat servicii de pază și ordine publică în zona Avrigului, din județul Sibiu.

La mulți ani sănătoși și frumoși veteranului de război, Ioan Cerghedean ​

The post Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, a aniversat în avans împlinirea unui secol de viață a maiorului în retragere Ioan Cerghedean appeared first on albapesurse.

Veteranul de război, maiorul (rtr.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba, împlinește pe 16 iunie venerabila vârstă de 100 de ani, prilej cu care Jandarmeria Alba i-a făcut o surpriză, aniversându-l în avans….
The post Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, a aniversat în avans împlinirea unui secol de viață a maiorului în retragere Ioan Cerghedean appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, a aniversat în avans împlinirea unui secol de viață a maiorului în retragere Ioan Cerghedean apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist