Începe distribuirea pachetelor de igienă acordate categoriilor defavorizate din Cugir!

Written by on 23 July 2021

albaalba

Serviciul Public de Asistență Socială Cugir informează că în perioada 23.07.2021-30.07.2021 se va desfășura activitatea de distribuire pachete de igiena acordate categoriilor defavorizate ale populației, prin intermediul POAD 2018-2021 tranșa IV, astfel :

– între orele 9-16, in zilele lucrătoare, la sediul Băii Sociale din Cugir, str. Gheorghe Asachi, nr.13A -între orele 9-17, in zilele lucrătoare, la sediul Centrului Multifuncțional Vinerea, str. Morilor, nr. 5B (pentru beneficiarii cu domiciliu in VINEREA)

Beneficiarii pachetelor cu produse de igienă distribuite in etapa 1 sunt:

a) familiile și persoanele singure beneficiare de venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001, cu modificările și completările ulterioare;

b) persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordata în baza Legii nr. 277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

Ridicarea personală a ajutoarelor distribuite sub forma produselor de igienă se face în baza prezentării actului de identitate valabil, însoțit de dovada încadrării în categoria de beneficiari (dispoziția Primarului privind stabilirea dreptului pentru beneficiarii de venit minim garantat și alocație pentru susținerea familiei).

Începând cu data de 02.08.2021, după încheierea primei etape, pachetele de igienă rămase vor fi distribuite persoanelor/familiilor aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente și alte situații asemănătoare și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, în cadrul celei de-a doua etape.

The post Începe distribuirea pachetelor de igienă acordate categoriilor defavorizate din Cugir! appeared first on albapesurse.

Serviciul Public de Asistență Socială Cugir informează că în perioada 23.07.2021-30.07.2021 se va desfășura activitatea de distribuire pachete de igiena acordate categoriilor…
The post Începe distribuirea pachetelor de igienă acordate categoriilor defavorizate din Cugir! appeared first on albapesurse.

Post-ul Începe distribuirea pachetelor de igienă acordate categoriilor defavorizate din Cugir! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist