AcasăStiri AlbaÎn weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni...

În weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei

Date:

Printre faptele constatate se numără consumul de alcool în spațiile publice, participarea la scandal și tulburarea liniștii publice. Cele mai multe sancțiuni au fost constatate în municipiul Alba Iulia și municipiul Blaj.

Pentru prevenirea apariției pe viitor a acestor fapte, reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, iar în cazurile în care faptele sunt săvârșite în incinta unei instituții de învățământ, a unei instituții de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, sancțiunile aplicabile sunt amenzile de la 1.000 lei la 3.000 lei. Totodată, aducem în atenție faptul că tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă se sancționează cu amendă de la 200 de lei la 1000 de lei.

The post În weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei appeared first on albapesurse.

Printre faptele constatate se numără consumul de alcool în spațiile publice, participarea la scandal și tulburarea liniștii publice. Cele mai multe sancțiuni au fost constatate în municipiul Alba Iulia și municipiul Blaj. Pentru prevenirea apariției…
The post În weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul În weekend-ul recent încheiat jandarmii din Alba au acordat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Spectacol de reconstituire istorică la Cugir

Cu prilejul Anului Centenar al Încoronării și apropierea Zilei...

Stiri Brașov

Spectacol de teatru în limba germană la Centrul Cultural ”Reduta” din Brașov

Asociația ''CU TIMP PENTRU CULTURĂ'' vă invită la spectacolul...

Stiri Harghita

Liceul Teoretic „Salamon Erno” din Gheorgheni angajează laborant

Liceul Teoretic „Salamon Erno” din Gheorgheni, județul Harghita, organizează...

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img