În preajma Sărbătorilor Pascale, primăria Valea Lungă inaugurează o grădiniță cu program normal

Written by on 6 March 2019

În cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDL), submăsura 7.2 ”Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”, primăria comunei Valea Lungă a câștigat finanțarea unui proiect de construire în localitate a unei grădinițe cu program normal, în valoare de 2243768 de lei.

Acest proiect este extrem de util pentru comunitatea din Valea Lungă deoarece era necesară asigurarea unei infrastructuri educaționale moderne pentru copiii preșcolari din comună. Această grădiniță reprezintă o opțiune mult mai convenabilă pentru părinții care nu vor mai fi obligați să își ducă odraslele la grădinițe din alte orașe și în plus, primăria intenționează să transforme în curând grădinița din una cu program normal în una cu program prelungit.

Suprafața clădirii este de 500 mp, a fost construită în timp record, dispune de toate utilitățile moderne, de mobilier nou și este dotată conform cerințelor educaționale actuale, asigurând condiții optime desfășurării procesului educațional.

Grădinița este finalizată în proporție de 95% fiind așteptată inaugurarea acesteia în preajma Sărbătorilor Pascale.

Post-ul În preajma Sărbătorilor Pascale, primăria Valea Lungă inaugurează o grădiniță cu program normal apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist