În curând, la Alba Iulia vor funcționa primele semafoare cu fise

Written by on 8 April 2019

După ce, săptămâna trecută Consiliul Local al municipiului a propus organizarea de parcări cu plată și pe străzile secundare din localitate, iată că în această săptămână a venit o nouă propunere din partea aleșilor locali, menită să aducă mai mulți bani în visteria orașului Marii Unirii.

Mai exact, inițiativa presupune montarea la semafoarele din Alba Iulia a unor dispozitive în care pietonii pot introduce monede de 50 de bani pentru a prelungi perioada în care semaforul rămâne pe culoarea verde. O fisă de 50 de bani îți va da posibilitatea să astepti doar 60 de scunde la trecerea pentru pietoni , iar două fise de 50 de bani vor mici timpul de asteptare la 30 secunde.

Angajații firmei care realizează partea tehnică a acestui proiect spun că în scurt timp vor fi disponibile și abonamente pentru cei care folosesc semafoarele foarte des, aceștia urmând să primască brățări codate (tip „all inclusive”), o simplă trecere cu mâna prin dreptul semaforului, permițând apariția culorii verde a acestuia.

Primăria municipiului Alba Iulia va implementa acest sistem modern de traversare al trecerilor de pietoni, pentru a veni în sprijinul celor ce își permit financiar acest lucru.

Pentru persoanele care „nu ahu bani nici să tracă strada”, vor exista benzi cu marcaje speciale destinate acestora, cu trasee precis stabilite care vor ocoli semafoarele. Acest material este un pamflet…..

ACEST MATERIAL ESTE UN PAMFLET

Post-ul În curând, la Alba Iulia vor funcționa primele semafoare cu fise apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist