În atenția cugirenilor aflați în străinătate!

Written by on 18 April 2022

Cugirenii aflați în strainatate se pot autorecenza online, accesând link-ul https://autorecenzare.insse.ro.

Până la data de 15 mai are loc prima etapă a recensământului populației și locuințelor, în cadrul căreia toți cetățenii pot completa singuri, online, formularul oficial.

Este o modalitate mult mai ușoară de a îndeplini obligațiile civice și legale în materie de recensământ, oamenii putând decide ziua și ora la care au disponibilitatea de a completa chestionarul pus la dispoziție pe platforma dedicată recensamântului.

Primăria Orașului Cugir face apel la cugireni, mai ales la cei aflați în strainatate care sunt persoane prezente sau temporar absente de la reședința obișnuită, să intre pe platformă și să participe la recensământul online.

Mai multe informații despre etapa autorecenzării si cum se procedează, găsiți aici: platformele recensamantromania.ro / autorecenzare.insse.ro,

The post În atenția cugirenilor aflați în străinătate! appeared first on albapesurse.

Cugirenii aflați în strainatate se pot autorecenza online, accesând link-ul https://autorecenzare.insse.ro. Până la data de 15 mai are loc prima etapă a recensământului populației și locuințelor, în cadrul căreia toți cetățenii pot completa singuri, online,…
The post În atenția cugirenilor aflați în străinătate! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul În atenția cugirenilor aflați în străinătate! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist