ÎN APROPIEREA PARCULUI DENDROLOGIC DIN ALBA IULIA A FOST SEMNALAT ASTĂZI, 6 MAI, PREZENȚA UNOR URME DE URS

Written by on 6 May 2022

Un reprezentant al Fondului de Vânătoare 39 Alba Iulia a semnalat astăzi, 6 mai, prezența unor urme de urs, cel mai probabil două exemplare, în zona vârfului Mamut spre cartier Micești și în zona releului din apropierea Parcului Dendrologic.

Atenționăm cetățenii din Alba Iulia și împrejurimi, doritori de drumeții, plimbări și picnic, să evite această zonă în perioada următoare, pentru siguranța lor. Sporiți atenția și nu vă expuneți riscurilor, iar dacă observați apariția animalelor sălbatice în apropierea dumneavoastră, apelați serviciul unic de urgențe – 112.

The post ÎN APROPIEREA PARCULUI DENDROLOGIC DIN ALBA IULIA A FOST SEMNALAT ASTĂZI, 6 MAI, PREZENȚA UNOR URME DE URS appeared first on albapesurse.

Un reprezentant al Fondului de Vânătoare 39 Alba Iulia a semnalat astăzi, 6 mai, prezența unor urme de urs, cel mai probabil două exemplare, în zona vârfului Mamut spre cartier Micești și în zona releului…
The post ÎN APROPIEREA PARCULUI DENDROLOGIC DIN ALBA IULIA A FOST SEMNALAT ASTĂZI, 6 MAI, PREZENȚA UNOR URME DE URS appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul ÎN APROPIEREA PARCULUI DENDROLOGIC DIN ALBA IULIA A FOST SEMNALAT ASTĂZI, 6 MAI, PREZENȚA UNOR URME DE URS apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist