Harry Styles preconizează lucruri extraordinare în industria muzicii

Written by on 1 May 2020

  Harry Styles este de părere că va exista un val de muzică bună în lunile ce vor urma. Fostul membru al trupei One Direction a adăugat că autoizolarea, necesară în timp de pandemie, i-a determinat pe mulți artiști să își dedice mai mult timp muzicii, de unde și previziunile sale.

  Într-un interviu cu Zane Lowe, vedeta de 26 de ani a declarat că, în ultima vreme, timpul său a fost împărțit între citit, scris și cântat la chitară. Styles nu a dezvăluit și ce anume a compus și când ar putea apărea noul său material, dar a sugerat că e vorba despre melodii de cea mai bună calitate. Cântărețul a mai spus și că sunt foarte mulți artiști care au profitat de timpul liber pentru a produce conținut premium.

  Muzica nu este însă singura pasiune a lui Harry Styles. În 2013, vedeta a fost fotografiată în timp ce se juca la ruletă în Perth, Australia. Interesul pentru jocurile de noroc e transpus și pe propria-i piele, cântărețul având un tatuaj cu “17 black (negru)” pe umăr. Numărul face referire la pariul preferat de celebrul  James Bond la ruletă. Dacă în trecut era ușor să afli poveștile vedetelor de la mesele din cazinouri, astăzi e mult mai greu de procurat astfel de știri, deoarece oricine se poate juca în prezent la ruletă online  cu dealeri live sau poate accesa alte jocuri, precum blackjack, poker, bingo și sloturi clasice (mai multe detalii aici).

  Așa că, pe lângă muzică, poate Harry Styles a profitat puțin și pentru a se juca la ruletă în mediul virtual. Nu ar fi prima vedetă care are o astfel de pasiune. Boxerul Ricky Hatton ori Ian Fleming, creatorul lui James Bond, se numără și ei printre fanii jocului inventat de francezul Blaise Pascal în secolul al XVII-lea. Poti afla aici cum se joaca online.

  Cariera lui Harry Styles în muzica a început în 2010, odată cu participarea la show-ul britanic “The X Factor”. Deși a reușit să avanseze în “bootcamp”, Styles a fost eliminat din competiție în cele din urmă. Spre norocul său, jurații au hotărât ca el, alături de alți patru băieți scoși din concurs (Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson și Zayn Malik), să formeze un grup și să participe la această categorie. În cele din urmă, grupul s-a numit One Direction și a ajuns să ocupe locul trei la sfârșitul show-ului. Popularitatea în rândul adolescenților britanici, și nu numai, a fost uimitoare, iar trupa avea să câștige, de-a lungul vremii, peste 200 de premii importante, inclusiv patru MTV Video Music Awards, șase Billboard Music Awards și șapte American Music Awards.

  În 2015, Malik a fost primul care a părăsit trupa, iar Styles i-a urmat exemplul un an mai târziu și și-a lansat cariera solo. Una de un real succes, cântărețul de 26 de ani lansând până în prezent două albume, “Harry Styles”, în 2017, și “Fine Line”, în 2019. Artistul cochetează și cu cinematografia, după ce a debutat în filmul “Dunkirk”, produs de Christopher Nolan, în 2017. De-asemenea, Harry Styles a mai stat în fața camerei și la documentarul despre primul său material scos, “Harry Styles: Behind the album”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist