AcasăStiri AlbaGuvernul a decis sprijinirea financiară a populației afectate de inundațiile care au...

Guvernul a decis sprijinirea financiară a populației afectate de inundațiile care au avut loc recent în țara noastră

Date:

În cadrul ședinței săptămânale, Guvernul României a decis acordarea de ajutoare de urgență în valoare de 5000000 lei pentru sprijinirea populației afectate de inundații și alunecări de teren produse începând cu luna mai a.c.

Ajutoarele vor fi acordate astfel:

– câte 3.000 lei pentru familiile și persoanele singure ale căror bunuri de folosință îndelungată au fost afectate în proporție de peste 90%;

-câte 2.000 lei pentru familiile și persoanele singure ale căror bunuri de folosință îndelungată au fost afectate în proporție cuprinsă între 50% și 90% inclusiv ;

– câte 1.500 lei pentru familiile și persoanele singure ale căror bunuri de folosință îndelungată au fost afectate în proporție de până la 50% exclusiv.

– în cazul în care, în urma inundațiilor, alunecărilor de teren și fenomenelor meteorologice deosebite se înregistrează pierderi de vieți omenești, familia persoanei/persoanelor decedate beneficiază suplimentar de suma de 5.000 lei.

Post-ul Guvernul a decis sprijinirea financiară a populației afectate de inundațiile care au avut loc recent în țara noastră apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM