Fundația Kronospan susține acțiunile de plantare din Sebeș

Written by on 16 April 2021

sebessebes

Prima acțiune de împădurire din acest an organizată de Ocolul Silvic Municipal și Primăria Sebeș s-a desfășurat în Drumui Dăii, pe suprafața fostului depozit de deșeuri de lângă orașul Sebeș, și a fost susținută de Fundația Kronospan.

Acțiunea în cadrul căreia au fost plantați 450 de puieți de molid, brad, tuia, pin silvestru, pin negru și cătină a reunit angajați ai companiei Kronospan, elevi ai Colegiului Tehnologic Sebeș și angajați ai Ocolului Silvic Municipal Sebeș.

Proiectele de împădurire și reamenajare a zonelor din Sebeș în care Fundația Kronospan se implică activ vor avea un impact pozitiv vizibil asupra mediului înconjurător, îmbunătățind calitatea aerului si contribuind la dezvoltarea ecosistemului terestru.

Fundația Kronospan a susținut achiziția celor 23.000 de puieți pentru plantare, realizată conform planului propus de Ocolul Silvic Municipal Sebeș. Valoarea totală a achiziției este de 203.000 de lei.

Următoarele acțiuni de plantare vor avea loc în perioada următoare în Râpa Roșie, Rebeș, Viile Sașilor, Moldița și Petrești-Alunei. 

The post Fundația Kronospan susține acțiunile de plantare din Sebeș appeared first on albapesurse.

Post-ul Fundația Kronospan susține acțiunile de plantare din Sebeș apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist