Florin Roman, deputat PNL de Alba: ”Foarte multe nenorociri se întâmplă în țara pentru că suntem conduși de niște incompetenți, de oameni interesați, care au cangrenat toate instituțiile statului”

Written by on 5 August 2019

Recent, la emisiunea ”La ordinea zilei” de la Hit Fm Alba, 88,6 FM, singurul radio regional din județul Alba a fost invitat deputatul PNL de Alba, Florin Roman. Cu această ocazie, parlamentarul a făcut o declarație interesantă referitoare la o inițiativă pe care acesta a depus-o în parlament:

”Foarte multe nenorociri se întâmplă în țara pentru că suntem conduși de niște incompetenți, de oameni interesați, care au cangrenat toate instituțiile statului. Atunci am spus că dacă e important să mergem fără penali în funcții publice, la fel de important e să mergem fără contracte cu statul. În acest sens am depus un proiect de lege prin care fiecare candidat la alegerile prezidențiale, parlamentare, europarlamentare și locale să semneze, pe lângă celelalte declarații care se cer prin lege, și o declarație că pe timpul mandatului de ales el să nu poată derula afaceri cu statul. E foarte clar că acești oameni își folosesc influența politică pentru a obține acele contracte. De aici până la corupție nu mai e decât un pas.”

Post-ul Florin Roman, deputat PNL de Alba: ”Foarte multe nenorociri se întâmplă în țara pentru că suntem conduși de niște incompetenți, de oameni interesați, care au cangrenat toate instituțiile statului” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist