AcasăStiri AlbaFemeie pieton în stare de ebrietate acroșată de un autoturism pe strada...

Femeie pieton în stare de ebrietate acroșată de un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din Alba Iulia

Date:

La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 11,50, pe strada Nicolae Titulescu din Alba Iulia, un bărbat de 30 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o femeie de 73 de ani, din Alba Iulia, care s-ar fi deplasat pe mijlocul carosabilului.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, iar pentru pieton, a rezultat valoarea de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

The post Femeie pieton în stare de ebrietate acroșată de un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din Alba Iulia appeared first on albapesurse.

La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 11,50, pe strada Nicolae Titulescu din Alba Iulia, un bărbat de 30 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o femeie…
The post Femeie pieton în stare de ebrietate acroșată de un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Femeie pieton în stare de ebrietate acroșată de un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM