Evenimentul ”Bucurie în Mișcare” organizat în weekend la Alba Iulia

Written by on 30 September 2021

albaalba

Asociația 11even în parteneriat cu Liga Studenților Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, organizează în perioada 2-3 octombrie, în Piața Cetății, evenimentul „Bucurie în Mișcare”.

Pentru a doua oară în Alba Iulia, festivalul vine să aducă o pauză de mișcare și bucurie de la agitația cotidiană și să creeze o experiență de neuitat.

Se anunță un weekend cu vreme frumoasă în Alba Iulia, iar organizatorii, alături de parteneri ai mișcării așteaptă participanții, cu mic, cu mare, la Bucurie în Mișcare. În contextul situației pandemice actuale, în cadrul evenimentului din Piața Cetății participanții vor fi îndrumați să aibă un comportament responsabil.

Astfel:
• accesul în perimetrul evenimentului se va face doar prin prezentarea unei dovezi de vaccinare, de trecere prin boala Covid sau cu un test antigen nu mai vechi de 48h;
• purtarea măștii de protecție pe toată durata participării în cadrul evenimentului Bucurie în Mișcare este obligatorie;
• păstrarea unei distanțe rezonabile față de cei din jur, atunci când se asistă la demonstrații la scenă sau se susțin participanții la competiții;

Pe parcursul a două zile, ne dedicăm mișcării și jocului, prin multiple activități potrivite pentru toate categoriile de vârstă, propunând o pauză energică de la tehnologia care ne invadează viețile.

Programul de desfășurare al evenimentului este în intervalul 10:00- 19:30, întreaga activitate fiind împărțită în patru zone dedicate, după cum urmează:
• Zona de scenă: demonstrații sportive diverse ale unor partenerii locali
• Zona de competiții și jocuri: fotbal, fun baschet, exatlon, tir cu arcul, etc
• Zona de provocare: panou escaladă, fun run, fun tennis
• Zona de ateliere: Crucea roșie, dansuri diverse, etc.

The post Evenimentul ”Bucurie în Mișcare” organizat în weekend la Alba Iulia appeared first on albapesurse.

Post-ul Evenimentul ”Bucurie în Mișcare” organizat în weekend la Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist