EU aleRg! La Crosul Europei din 10 mai 2019

Written by on 6 May 2019

Sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei și implicarea cetățenilor Regiunii Centru în activități civice, ADR Centru prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru va organiza în data de 10 mai 2019, la ora 12,00, în Cetatea Vauban din Alba Iulia, cea de-a VI-a ediție a Crosului Europei. Pentru înscrieri, accesați link-ul https://bit.ly/2Dbon8v.

Proiect susținut de: Reprezentanța Comisiei Europene în România. 
Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia, Europe Direct Alba Iulia, Consiliul Județean Alba, Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” și Fundația Comunitară Alba.

Desfășurare: Crosul Europei este un eveniment în aer liber care are loc în Cetatea Alba Iulia, adresat publicului larg, vârsta minimă a participanților fiind de 12 ani. Se va desfășura pe o distanță de circa 6 km pentru care este necesară efectuarea a două ture în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, punctul de start și de finish fiind zona Catedralei Reîntregirii. Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros. Înscrierile încep de la ora 9:30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina. Pe parcursul înscrierilor, începând cu ora 10.30, au loc mini-spectacole susținute de tineri din Alba Iulia. START-ul pentru CROS va avea loc în intervalul 12.00-12.30. Începând cu ora 13.00 vor avea loc premierile, derularea tombolei, precum și distribuirea de materiale promoționale. Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură, cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanții înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale, iar pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment.
Regulamentul oficial al Crosului Europei este disponibil la adresa de internet: www.europedirect-adrcentru.ro, unde se poate găsi și link-ul pentru înscrieri on-line.

Premii: Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primilor trei clasați, atât la o tură cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanţii înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale. Pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Celorlalți participanți, în funcție de clasament li se vor acorda premii în obiecte, cupe și medalii.

Tombolă: Toți cei prezenți la eveniment pot participa la tombola cu premii susținută de sponsori. Cei înscriși la alergare au automat numărul înscris la tombolă, iar ceilalți participanți vor fi îndrumați de către voluntari către cortul de înscriere și primire număr.
Alte activități pregătite pentru cei prezenți: momente muzicale susținute de grădinițele din Alba Iulia și de artiști locali, un photo-boot unde îți poți face poză cu prietenii, puncte de revigorare cu fructe și dulciuri pentru cei prezenți.

Înscriere individuală aici: https://bit.ly/2Dbon8v. Completarea prezentului formular reprezintă asumarea calității de participant. Vă informăm că evenimentul este înregistrat video și se vor face poze participanților, iar datele furnizate nu vor fi folosite decât pentru înregistrare și raportare.

Pentru școli, înscrierile elevilor se vor face pe listă cumulativă cu asumarea responsabilității de participant. Formular școli

Dacă vreți să vedeți cum a fost ediția din 2018, în link aveți imagini de la Crosul Europei 2018 http://europedirect-adrcentru.ro/…/1191-crosul-europei-2018….

Cetățenii din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureş și Sibiu, prin intermediul Centrului Europe Direct, sunt informaţi asupra oportunităților de finanțare, a drepturilor pe care le au dacă vor să muncească, să călătorească sau să studieze în alte state membre și asupra activităților instituțiilor Uniunii Europene. Reprezentanții Centrului pot fi contactaţi la tel 0358/403121, la e-mail la europedirect@adrcentru.ro, sau direct la sediul din Alba Iulia, str. Decebal, nr. 12.

Post-ul EU aleRg! La Crosul Europei din 10 mai 2019 apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist