Ediția lunii decembrie a SF, Fantasy & Horror Club Alba, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Written by on 9 December 2021

Miercuri, 8 decembrie 2021, începând cu ora 17:00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba a avut loc ultima întâlnire din acest an a membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor persoanelor interesate de acest gen literar și se desfășoară lunar sub forma unor ateliere de creație și schimburi de idei. Tema aleasă pentru luna decembrie a fost „Fantasy inspirat din istorie”, temă care a stârnit interes și a creat o atmosferă de dezbateri și creație, participanții fiind îndrumați și moderați de coordonatorul proiectului, scriitorul Lucian Dragoș Bogdan.

Proiectul face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului literar SF, Fantasy și Horror. Evenimentele organizate de-a lungul acestui an de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, au stârnit din ce în ce maim ult interes. Clubul este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

The post Ediția lunii decembrie a SF, Fantasy & Horror Club Alba, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba appeared first on albapesurse.

Post-ul Ediția lunii decembrie a SF, Fantasy & Horror Club Alba, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist