Ediția 54 a Turului României este pregătită de start

Written by on 26 August 2021

albaalba

La final de august se dă startul uneia dintre cele mai importante competiții sportive de ciclism din țara noastră: Turul României. Anul acesta se aliniază la start 16 echipe din zece țări: Italia, SUA, Germania, Polonia, Kazakhstan, Republica Cehă, Serbia, Kuwait, Slovacia și România, printre care se numără o echipă procontinentală, 12 continentale și 3 naționale. 

Evenimentul începe pe data de 30 august la Timișoara, cu Prezentarea Echipelor, și se termină în data de 5 septembrie la București. Traseul din acest an numără peste 800 de km și trece prin orașe precum Lugoj, Hunedoara, Deva, Orăștie, Sebeș, Sibiu, Agnita, Făgăraș, Râșnov, Brașov, Ploiești.

De asemenea, cicliștii amatori sunt așteptați și la cursele adiacente dedicate acestora: 3 curse de copii organizate la Timișoara, Deva și București și renumita competiție King of the Mountain care va avea loc la Păltiniș. 

The post Ediția 54 a Turului României este pregătită de start appeared first on albapesurse.

La final de august se dă startul uneia dintre cele mai importante competiții sportive de ciclism din țara noastră: Turul României. Anul…
The post Ediția 54 a Turului României este pregătită de start appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Ediția 54 a Turului României este pregătită de start apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist