Două femei din Scărișoara, păcălite de doi indivizi din Ialomița și Ilfov

Written by on 6 June 2019

La data 4 iunie 2019, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați de către o femeie din comuna Scărișoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe marginea drumului, a fost abordată de către un bărbat care i-a oferit, spre vânzare, la un preț avantajos, un inel despre care a spus că e din aur. Femeia a plătit pe bijuterie, suma de 300 de lei, iar ulterior s-a dus la un bijutier care i-a confirmat faptul că inelul nu este dintr-un metal prețios.

La fel a pățit o altă femeie din Scărișoara care a cumpărat un inel contra sumei de 100 de lei, crezând că este din aur.

Polițiștii au demarat activitățile de cercetare, iar cu ajutorul colegilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au reușit să identifice și să oprească, în trafic, pe raza comunei Ighiu, autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de săvârșirea faptelor de înșelăciune.

Este vorba de doi bărbați de 26 și 28 de ani, din județele Ialomița și Ilfov, care și-au recunoscut faptele și care au restituit păgubitelor prejudiciile.

Post-ul Două femei din Scărișoara, păcălite de doi indivizi din Ialomița și Ilfov apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist