Doștat – Bătăie în toată regula în care au fost implicați 3 bărbați și o femeie

Written by on 31 May 2019

Joi, 30 mai, în jurul orei 19.15, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au intervenit, pe raza localității Boz, comuna Doștat, unde a fost semnalat un scandal.

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, iar din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că acesta a fost provocat, în fața unui imobil din Boz, de către 3 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, din localitatea Boz și Apoldu de Jos, județul Sibiu, care erau sub influența băuturilor alcoolice și care și-au aplicat reciproc lovituri, ca urmare a unor neînțelegeri apărute în mod spontan.

Două
persoane au suferit leziuni ușoare, fără să rămână internate
în spital.

Față de doi bărbați și față de femeia implicată în scandal, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 31 mai, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Doștat – Bătăie în toată regula în care au fost implicați 3 bărbați și o femeie apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist