Dosar penal emis pe numele unui tânăr care s-a manifestat violent față de două tinere

Written by on 2 February 2022

La data de 1 februarie 2022, poliţiştii din Alba Iulia, împreună cu jandarmii, au intervenit la un apartament, din municipiu, de unde a fost semnalat faptul că o persoană se manifestă violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un tânăr de 27 de ani, din Bistra, s-ar fi manifestat violent față de două tinere, de 19 și 21 de ani, iar pe una dintre ele ar fi lovit-o.

Tânărul ar fi refuzat să părăsească apartamentul, le-ar fi adresat amenințări, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică de pe scara blocului, continuând scandalul și pe spațiul public din fața imobilului.

Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar penal pentru lovirea sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 2 februarie 2022, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

The post Dosar penal emis pe numele unui tânăr care s-a manifestat violent față de două tinere appeared first on albapesurse.

La data de 1 februarie 2022, poliţiştii din Alba Iulia, împreună cu jandarmii, au intervenit la un apartament, din municipiu, de unde…
The post Dosar penal emis pe numele unui tânăr care s-a manifestat violent față de două tinere appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Dosar penal emis pe numele unui tânăr care s-a manifestat violent față de două tinere apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist