Dosar penal emis pe numele a doi bărbați din comuna Șpring care au furat obiecte în valoare de 7000 de lei

Written by on 4 February 2022

La data de 3 februarie 2022, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Doștat au identificat doi bărbați, ambii de 32 de ani, din comuna Șpring, ca persoane bănuite de săvârşirea unor infracțiuni de furt, fapte sesizate poliţiei în cursul zilei de 2 februarie 2022.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 28/29 ianuarie 2022, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, într-o magazie, care aparține unei societăți comerciale din localitatea Boz, de unde ar fi sustras mai multe scule și un recipient cu erbicid.

Tot atunci, cei doi bărbați ar fi demontat și sustras două roți ale unui autovehicul parcat în curtea aceleiași societăți comerciale.

Prejudiciul, în valoare totală de 7.000 de lei, a fost recuperat integral și restituit reprezentanților societății comerciale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

The post Dosar penal emis pe numele a doi bărbați din comuna Șpring care au furat obiecte în valoare de 7000 de lei appeared first on albapesurse.

La data de 3 februarie 2022, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Doștat au identificat doi bărbați, ambii de 32 de ani,…
The post Dosar penal emis pe numele a doi bărbați din comuna Șpring care au furat obiecte în valoare de 7000 de lei appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Dosar penal emis pe numele a doi bărbați din comuna Șpring care au furat obiecte în valoare de 7000 de lei apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist