Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș: „Suntem pe ultima sută de metri înainte de achiziționarea unui aparat de monitorizare a calității aerului”

Written by on 2 August 2019

Cu ocazia unui interviu acordat în cadrul emisiunii „La ordinea zilei” de la Radio Hit Fm Alba Regional, 88,6 Fm, Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș a ținut să precizeze care este stadiul în care se află proiectul de achiziționare a noului aparat de monitorizare a calității aerului care va deservi localitatea pe care o conduce.

„Aparatul de monitorizare a calității aerului încă nu l-am cumpărat. S-a publicat în 12.06.2019 caietul de sarcini și intenția noastră de a achiziționa aparatul. Acum s-au depus ofertele, sunt în evaluare. În 17.08.2019 va fi deschiderea la oferta financiară. Acum se evaluează oferta tehnică. Acest aparat trebuie să măsoare mai multe substanțe, să aibă mai mulți analizori: cel de determinare a concentrației de dioxid de sulf, a concentrației de ozon, de benzen, pulberi în suspensie, formaldehidă, senzor meteo, linie prelevare probe aer cu ventilator și sursă electrică cu intrare și ieșire trifazată că să nu rămân fără energie electrică. Este de fapt un container mobil care poate fi mutat în orice zonă a municipiului Sebeș. Suntem pe ultima sută de metri înainte de achiziționarea acestui aparat.” a declarat Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș.

Post-ul Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș: „Suntem pe ultima sută de metri înainte de achiziționarea unui aparat de monitorizare a calității aerului” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist