Dorel ”lovește” din nou!?! Mai multe țevi ale instalației de irigare a spațiului verde din Parcul Unirii au rămas ”pe dinafară” (foto)

Written by on 31 May 2019

Toți suntem mândri de Parcul Unirii din Alba Iulia, de cât e de modern, de aranjat, de dichisit și nu în ultimul rând, pentru că a costat o căruță foarte mare de bani. Dar la o privire mai atentă a parcului, putem observa că mare parte din sistemul de irigare a zonelor verzi de pe suprafața acestuia (țevi negre de plastic, pe care le puteți observa în pozele făcute la fața locului) stau, bine-mersi, întinse pe spațiul verde. Dacă ne gândim că parcul a fost inaugurat de mai bine de 6 luni de zile, putem afirma cu tărie că ceva nu e în regulă aici, locul țevilor negre de plastic fiind evident sub pământ.

Foarte ciudat este că unele porțiuni mai mici de spațiu verde ale parcului au țevile instalației de irigare sub pământ, cum ar trebui să fie toate (vezi poze).

Se poate spune că sunt cârcotaș, dar nu înțeleg de ce o investiție așa de mare, făcută din bani publici, este expusă intemperiilor și eventualelor pericole de distrugere care pot apărea din varii motive. Nu în ultimul rând poate apărea risc de accidentare pentru oricine parcurge zonele respective și care se poate împiedica de acele țevi.

Mai mult, la câteva țevi expuse se pot observa ștrangulații care nu vor permite irigarea corespunzătoare, apa neputând ajunge la destinație.

Sperăm sincer că primăria Alba Iulia va solicita cât mai repede firmei care se ocupă de întreținerea Parcului Unirii remedierea situației, astfel încât să fie protejată o investiție făcută cu bani nu puțini și care în prezent arată ca o lucrare făcută de celebrul personaj Dorel.

Post-ul Dorel ”lovește” din nou!?! Mai multe țevi ale instalației de irigare a spațiului verde din Parcul Unirii au rămas ”pe dinafară” (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist