Doi tineri din Blaj au fost reținuți de polițiști după ce au sustras acumulatori auto din curtea unei locuințe

Written by on 16 June 2022

La data de 15 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut doi tineri, de 18 și 19 ani, ambii din municipiul Blaj, care sunt bănuiți că în noaptea de 08/09 iunie 2022, ar fi pătruns în curtea unui cetățean din Blaj și ar fi sustras doi acumulatori auto, în valoare de 1.000 de lei.

Din cercetări a rezultat că tânărul de 19 ani ar fi săvârșit și o faptă de distrugere. Se pare că în noaptea de 29/30 mai 2022, ar fi distrus capota unui autoturism care era parcat pe o stradă din Blaj.

În cursul zilei de azi, 16 iunie, cei doi reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Doi tineri din Blaj au fost reținuți de polițiști după ce au sustras acumulatori auto din curtea unei locuințe appeared first on albapesurse.

La data de 15 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut doi tineri, de 18 și 19 ani, ambii din municipiul Blaj, care sunt bănuiți că în…
The post Doi tineri din Blaj au fost reținuți de polițiști după ce au sustras acumulatori auto din curtea unei locuințe appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Doi tineri din Blaj au fost reținuți de polițiști după ce au sustras acumulatori auto din curtea unei locuințe apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist