Doi bărbați din județul Galați au fost reținuți de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș pentru înșelăciune

Written by on 28 January 2022

La data de 27 ianuarie 2022, polițiștii Secție 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat 3 bărbați, doi de 25 de ani și unul de 34 de ani, toți din Ivești, județul Galați, ca persoane bănuite de săvârșirea a două fapte de înșelăciune a căror victime au fost doi cetățeni din județul Alba.

Cei 3 ar fi plasat anunțuri pe internet, privind servicii de construcții și ar fi fost contactați de păgubiți, pentru ridicarea unor hale, pe raza localităților Săsciori și Gârbova.

S-ar fi deplasat la locurile unde urmau să fie amplasate halele și ar fi solicitat și obținut, de la beneficiari, 10.000 de lei, respectiv 4.000 de euro, cu titlu de avans, pentru achiziționarea de materiale, fără a încheia vreun contract.

Ulterior, ar fi efectuat lucrări minime de amenajare a șantierului după care au părăsit zona, fără să mai poată fi contactați de către beneficiari, care și-au dat seama că au fost înșelați și au anunțat poliția.

Față de cei doi bărbați în vârstă de 25 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit celor doi păgubiți.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor vizate de anchetă.

The post Doi bărbați din județul Galați au fost reținuți de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș pentru înșelăciune appeared first on albapesurse.

La data de 27 ianuarie 2022, polițiștii Secție 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat 3 bărbați, doi de 25 de ani și…
The post Doi bărbați din județul Galați au fost reținuți de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș pentru înșelăciune appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Doi bărbați din județul Galați au fost reținuți de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș pentru înșelăciune apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist