Din cauza prelungirii lucrărilor de deszăpezire și de curățare a pietrelor căzute de pe versanți, drumul Transalpina rămâne închis pentru public

Written by on 30 May 2019

Cabanierii din zona drumului Transalpina (DN 76C) sunt revoltați de faptul că, deși mai sunt două zile până la începutul lunii iunie, celebra cale de acces care face legătura între Oltenia și Transilvania rămâne închisă publicului.

Motivul acestei situații neplăcute îl constituie întârzierile ”de circa 10 zile” (declarațiile cabanierilor), înregistrate la lucrările de deszăpezire și îndepărtare a pietrelor căzute de pe versanți. Cabanierii din zonă mai acuză și faptul că pe Transalpina circulă deja ”ilegal” mașinile grele cu lemne, fapt care certifică faptul că drumul este practicabil.

Autoritățile au anunțat că Transalpina va mai fi închisă încă vreo 2-3 zile, până când se vor asigura toate condițiile de drum favorabile, astfel încât cei care vor parcurge această rută să nu fie în niciun pericol.

Post-ul Din cauza prelungirii lucrărilor de deszăpezire și de curățare a pietrelor căzute de pe versanți, drumul Transalpina rămâne închis pentru public apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist