„Despre inteligența emoțională”, în luna noiembrie la Biblioterapia

Written by on 22 November 2021

Marți, 23 noiembrie 2021, ora 17:00 va avea loc la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, un nou atelier de psihoterapie coordonat de psihoterapeutul Cosmin Bara, activitate ce face parte din proiectul 3.30 Biblioterapia. Atelierul va fi transmis live pe pagina de Facebook a bibliotecii, la adresa www.facebook.com/BibliotecaJudețeanăLucianBlagaAlba. Alături de sfaturile primite de la psihoterapeutul Cosmin Bara, atelierul va conține și prezentări de cărți de psihologie și psihoterapie, care pot fi împrumutate de la sediul central al bibliotecii, aflat în Alba Iulia, pe strada Trandafirilor, la nr. 22. Tema care va fi discutată în această lună este „Despre inteligența emoțională. Fitness emotional”.

3.30 Biblioterapia este un proiect cultural ce se desfășoară sub forma unor ateliere de psihologie practică, pentru viața de zi cu zi, prilej cu care sunt promovate cărțile de specialitate din colecțiile bibliotecii. Organizatorii proiectului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Informații suplimentare despre proiect sau programul și colecțiile bibliotecii pot fi accesate pe site-ul www.bjalba.ro.

The post „Despre inteligența emoțională”, în luna noiembrie la Biblioterapia appeared first on albapesurse.

Post-ul „Despre inteligența emoțională”, în luna noiembrie la Biblioterapia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist