„Despre încredere” este tema primei întâlniri din acest an a Seratelor Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba

Written by on 16 January 2020

Consiliul Județean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită vineri, 17 ianuarie 2020, începând cu orele 18:00 la o nouă întâlnire cu Seratele Bibliotecii. Aceasta se va desfășura la Sala de lectură a bibliotecii, un spațiu care oferă nu numai o ambianță propice unor astfel de întâlniri, ci și o colecție importantă de carte și informație din toate domeniile de activitate.

Serata de vineri propune participanților o temă de interes – „Despre încredere”. Dialogul de idei dintre cei prezenți va fi însoțit de momente muzicale și se va derula într-un spațiu al lecturii, într-o atmosferă pe cât de plăcută, pe atât de interesantă. În acest sens, publicul va avea ocazia să discute şi să dezbată şi pe marginea unor cărţi aflate în colecţiile bibliotecii, propuse pentru această întâlnire de suflet.

Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care Seratele bibliotecii, desfășurate în parteneriat cu Asociația „Sfânta Magdalena” din Oarța de Sus, se bucură de o frecvență din ce în ce mai mare, de la o ediție la alta. 

Seratele Bibliotecii se desfășoară în cadrul proiectului 4.15 Seratele Bibliotecii din Proiectul de management 2017-2020 și are ca scop asigurarea unui spațiu pentru întâlniri periodice ale membrilor comunității în care se dezbat diferite teme culturale, sociale, morale, spirituale, însoțite de muzică, poezie, lecturi. 

Post-ul „Despre încredere” este tema primei întâlniri din acest an a Seratelor Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist