Daniel Zdrânc, vicepreședinte PSD Alba:”Depozitul ecologic de la Galda de Jos trebuia terminat din anul 2015”

Written by on 24 July 2019

Invitat fiind la emisiunea ”La ordinea zilei” de la Hit Fm Alba, 88,6 FM, singurul radio regional din județul Alba, vicepreședintele PSD Alba și secretarul de stat Daniel Zdrânc a ținut să facă niște precizări în legătură problema gropii de gunoi de la Galda de Jos.

”Despre problema gunoaielor eu vorbesc de vreo 3 ani de zile, în 2016 am ridicat această problemă și am atras atenția asupra faptului că groapa de gunoi (depozitul ecologic) de la Galda este într-o fază foarte întârziată de execuție. În 2016, Consiliul Județean dădea ca termen de finalizare sfârșitul acelui an. Au fost data în 2016 cinci termene succesive de finalizare, niciunul nu a fost respectat. Eu spuneam atunci că un termen fezabil de finalizare a acestui depozit să fie 2018, dar după cum vedeți, nici 2018 nu a fost un termen corect. Suntem în anul 2019 și încă nu se întrevede rezolvarea acestei probleme. Între timp, acel depozit a fost finalizat, dar locația nu a fost atribuită unui operator pentru că în 2017 a fost făcută licitația pentru delegarea unui operator pentru depozitul ecologic. Licitația a fost contestată în faza incipientă din cauza unor probleme tehnice. Abia după un an a fost reluată licitația, au fost depuse mai multe oferte și acum există multiple contestații. Acel depozit (n.r. Depozitul ecologic de la Galda de Jos) trebuia terminat în 2015, odată cu închiderea gropii de gunoi de la Pârâul Iovului.” a declarat Daniel Zdrânc.

Post-ul Daniel Zdrânc, vicepreședinte PSD Alba:”Depozitul ecologic de la Galda de Jos trebuia terminat din anul 2015” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist