Dăncilă: Din cauza lui Iohannis, Guvernul nu poate prelungi termenul înscrierii la vot în Diaspora

Written by on 5 September 2019

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, joi, că Guvernul nu a putut prelungi termenul de înscriere la vot al românilor din Diaspora, deoarece președintele Klaus Iohannis blochează activitatea Executivului, refuzând să numească miniștrii interimari, potrivit Mediafax.

„Trebuia să avem ședință de Guvern. Înainte de a veni la recepția spitalului de la Mioveni am avut un Forum cu românii din străinătate. Trebuia să avem pe agenda ședinței de Guvern o ordonanță de urgență prin care prelungeam termenul de înscriere în registrul electoral al românilor din Diaspora pentru votul prin corespondență. Nu am putut realiza acest lucru. Sunt multe obiective care nu mai pot aștepta. Această blocare a însemnat că tot ceea ce aveam pe ordinea de zi trebuie să ducem sătpămâna viitoare și cred că acest lucru nu este un lucru normal”, a declarat Viorica Dăncilă, la Mioveni.

Post-ul Dăncilă: Din cauza lui Iohannis, Guvernul nu poate prelungi termenul înscrierii la vot în Diaspora apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist