AcasăStiri AlbaCum poți da o nouă înfățișare casei tale? Schimbări de exterior cu...

Cum poți da o nouă înfățișare casei tale? Schimbări de exterior cu impact la care să apelezi cu toata încrederea

Date:

albaalba

Cu totii stim in linii mari ce anume ne dorim de la propria locuinta in materie de amenajari interioare si exterioare, insa nu sunt deloc rare situatiile in care dorim sa facem o schimbare majora locuintei, pentru ca si tendintele in amenajari sunt destul de dinamice. Oricat de confortabil si inedit ar fi o locuinta amenajata la interior, exterior casei este totusi o carte de vizita a locuintei tale, astfel ca merita toata atentia ta. Exteriorul din pacate nu se bucura de aceeasi atentie ca si interiorul atunci cand vine vorba despre amenajari, astfel ca de multe ori aspectul caselor noastre ramane anost si lipsit de orice fel de personalitate pentru mult timp.

Indiferent de investitiile pe care le facem pentru locuinta, acestea trebuie mereu tratate cu seriozitate maxima pentru ca de cele mai multe ori este vorba despre niste investitii facute pe termen lung. Spre exemplu, daca tocmai ai achizitionat o locuinta printr-o clasicaagentie imobiliara, cel mai probabil iti vei dori sa faci cateva schimbari importante, dat find faptul ca rareori se intampla sa gasim locuinta perfecta de la primul anunt. Iata asadar cateva schimbari exterioare care te pot ajuta sa schimbi complet infatisarea locuintei tale!

Gardul

Daca exista un element exterior cu un aport estetic important pentri locuinta, acela este cu certitudine clasicul gard. Dincolo de functionalitatea sa de baza si anume aceea de a delimita si a ne oferi protectie si intimitate, gardul este un element ce poate schimba radical infatisarea intregii locuinte. In prezent, la moda este impresionantul gard din beton, ce poate imbraca o varietate de forme si culori, in functie de preferintele noastre. Indiferent de tipul de gard ales insa, cert este faptul ca acesta va aduce o schimbare radicala identitatii casei.

Curtea

Curtea desi este o zona anexa casei, ea are un impact major asupra imaginii de ansamblu a locuintei, de aceea este necesar ca si acesteia sa ii se acorde atentia cuvenita. In ceea ce priveste curtea, o schimbare importanta este reprezentata in general de pavaje, decoratiuni de exterior si iluminat. Fiecare dintre aceste lucruri pot aduce schimbari importante nu doar curtii, ci si intregii locuinte. Asadar, micile schimbari din cadrul curtii te vor ajuta sa dai concomitent o noua infatisare si locuinte.

Cromatica peretilor

Din ecuatie nu putea exclude desigur cromatica, pentru ca si ea are o pondere importanta in ceea ce priveste estetica de ansamblu a oricarui camin. In fond avem posibilitatea de a opta pentru orice culoare atata timp cat aceasta se poate integra cu usurinta in decorul general al locuintei. Stilul de amenajare modern insa ne incurajeaza sa alegem culori si un design cat mai simplu, acestea fiind de altfel si caracteristici de baza ale acestui stil.

Gradina

Amenajarea gradinii intr-un mod inedit este de asemenea un lucru ce poate avea un impact pozitiv asupra esteticii exterioare a casei. O gradina moderna, amenajata cu stil nu este astfel doar un spatiu ideal pentru relaxare si petrece a timpului liber, ci si un spatiu ce poate contribui semnificativ la identitatea caminului tau.

The post Cum poți da o nouă înfățișare casei tale? Schimbări de exterior cu impact la care să apelezi cu toata încrederea appeared first on albapesurse.

Post-ul Cum poți da o nouă înfățișare casei tale? Schimbări de exterior cu impact la care să apelezi cu toata încrederea apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stiri Harghita

Evenimete

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stirile HITFM

spot_img