AcasăStiri AlbaCum am reușit, un nou proiect cultural-educativ pentru copii

Cum am reușit, un nou proiect cultural-educativ pentru copii

Date:

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba dau startul unui nou proiect cultural-educativ motivațional, adresat comunității din Alba Iulia și județul Alba, prin oferirea de modele de reușită, leadership, exemple de dezvoltare personală, indiferent de domeniul de activitate, promovând colecțiile și serviciile de bibliotecă.

Proiectul este intitulat „Cum am reușit” iar prima activitate se va desfășura în data de 17 decembrie 2021, de la ora 15:00. Toți cei ce doresc să participe pot accesa pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, unde vor viziona un interviu cu Nadia Sava și Elina Sicoe, ambele eleve în clasa a IV-a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. De asemenea, în cadrul activității, cele două eleve vor lectura un fragment din cartea „Miu și Miau în aventură”, carte scrisă și ilustrată chiar de ele.

Vineri, timp de o jumătate de oră vom redeveni copii, într-o lume a cărților și a desenelor realizate de două minunate eleve ale Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.Alături de cele două eleve, invităm să ni se alăture cât mai multe cadre didactice, părinți și bunici interesați să sprijine pasiunile celor mici, iar împreună să-i sustragem de la alte preocupări și să-i inițiem în lectura adecvată vârstei lor” a precizat Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Reamintim pe această cale că secțiile de împrumut carte, atât pentru adulți cât și pentru copii funcționează în regim normal, de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00. Împrumutul de carte se face în baza unui permis de bibliotecă, permis ce poate fi obținut pe loc și care este gratuit.

The post Cum am reușit, un nou proiect cultural-educativ pentru copii appeared first on albapesurse.

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba dau startul unui nou proiect cultural-educativ motivațional, adresat comunității din Alba Iulia și…
The post Cum am reușit, un nou proiect cultural-educativ pentru copii appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Cum am reușit, un nou proiect cultural-educativ pentru copii apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Ziua Mondială a Poeziei sărbătorită și la Biblioteca Județeană Alba

Marți, 21 martie, de Ziua Mondială a Poeziei, Biblioteca...

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Președintele CJ Harghita, prezent la reuniunea #EESC

În calitate de raportor pe Agenda pentru competențe în...

Evenimete

Ziua Mondială a Poeziei sărbătorită și la Biblioteca Județeană Alba

Marți, 21 martie, de Ziua Mondială a Poeziei, Biblioteca...

Stirile HITFM